social image

ВЕСТИ, НАСТАНИ И АНАЛИЗИ, СЀ НА ЕДНО МЕСТО

Актуелно

Да го испратиме Камп Ноу како што доликува...

Во исчекување на најемотивниот момент со кој ќе се затвори оваа сезона во Барселона, единствената официјална македонска пења ви нуди можност која не би требало да се пропушти...Дали сте подготвени заеднички да се поздравиме со Камп Ноу, на последниот натпревар против Мајорка, во мај?

Прочитај повеќе

Денес е Сан Џорди, Свети Ѓорѓи, најголемиот празник во градот и клубот

Денес во Барселона се слави Свети Ѓорѓи (Сан Џорди).Честит нека е денов и не заборавете некому и вие денес да подарите книга.Bon dia de Saint Jordi a tots els amics català.Feliç Sant Jordi:-)

Прочитај повеќе

40-от Конгрес и Годишното Собрание, чекор кон нови успеси на клубот

Конгресот и Годишното Собрание на кои присуствуваше со свој делегат и единствената официјална пења за територијата на Македонија, помина во спектакуларна атмосфера со сите пропратни настани од 2-ри до 4-ти август годинава.

Прочитај повеќе

Уште едно Класико, кое можеа да го доживеат само нашите членови

...искуство кое се памети вечно и на кое се стекнуваат нови пријатели Барселонисти од сиот свет.Затоа и членувањето во нашата пења е нешто многу повеќе од обично навивање и симпатизирање на клупските бои. Тоа е фамилијарност, тоа е дружење, тоа е култура на живеење, во боите на Барса.

Прочитај повеќе

Минатата сезона со најголем прилив на финансии, во историјата на клубот!

По многу години задолжувања, минусни салда, Барса веќе застанува на „цврсти нозе“. Визијата на Бордот е дека до 2021 година приливот ќе биде 1 милијарда евра.

Прочитај повеќе

Коментари и анализи во белешките преку нашите социјални мрежи

СЛЕДУВА

Зачленувањето, односно продолжувањето (обнова) на членство во ФК Барселона ќе важи преку целата година, заклучно со 31 декември 2024.
 
Сите оние што сакате да станете Соси или да го продолжите своето членство во единствената официјална пења на ФК Барселона во Македонија и воедно да се придружите на нашата светска и најголема црвено-сина фамилија, пишете ни на една од адресите на нашите официјални лица: 

ristevski_vladimir@yahoo.com
filevski@gmail.com

pbdemacedonia@gmail.com

или

контактирајте го нашето официјално лице во Македонија,
Владимир Ристевски (078/256 075 / телефон, ватсап, вибер)
кој ќе ве упати во побрза и поефтина административна варијанта при зачленување.
Членарината за една година изнесува 2000 или 1000 денари,
во зависност на административните такси на уплатата и возраста
(за деца до 10 годишна возраст, 1000 денари).
Уплата од странство, 30 евра.

 
Секој наш член (соси) ги ужива сите и исти привилегии кои ги имаат и останатите членови низ светот.
25% попуст за посета на Музејот. 
30-50% попуст во Шопинг центарот на Камп Ноу за време на двата Конгресни денови, а 5% попуст во останатите денови.
Ексклузивни попусти за сите патувања со Пењата.
Ексклузивни попусти при купување на влезници за Камп Ноу, како и за гостувањата во европските купови.
Бесплатен влез во деновите на Конгресот во сите области.
Учество на сите настани и состаноци.
Слободен влез за Барса Б, младите категории и женската екипа, со претходно приложување на карнетот на шалтерите за Влезници.
Бесплатен влез во „Палау Блауграна“ на Футбол Сала, Ролер-Хокеј и Ракомет.
Влезници за натпреварите од А++ категоријата, Ел Класико, Нокаут фазите во ЛШ, евентуални Финале ЛШ и Финале Копа.  
Дозволен влез во Тренинг Центарот „Џоан Гампер“ за време на викенди, како и на „Јохан Крујф„ стадионот, во одредените денови што ги одредува клубот.

НАШИ ВИДЕАПогледнете ја нашата галерија