social image

ВЕСТИ, НАСТАНИ И АНАЛИЗИ, СЀ НА ЕДНО МЕСТО

​Скандалот со влезниците за Ел Класико доби завршница, суспендирани 2823 соси!

Против сите тие 2823 соси е покрената постапка за суспендирање на нивното членство во клубот.

Прочитај повеќе

„Ел Класико“ кое ќе остане засекогаш во прекрасно сеќавање на нашите членови...

Затоа што ние не сме само Пења или Здружение на навивачи, ние сме Фамилија, ние сме Едно и Цело, ние сме Барса!

Прочитај повеќе

БЛАУГРАНА МАНИФЕСТ, ФИНАЛЕ КОПА ДЕЛ РЕЈ

...денес пред финалниот натпревар против Севиља, Ви ја презентираме изјавата потпишана од ФК Барселона, разните ентитети на клубот и пењите кои имаат за цел да постигнат консензус во изразувањето на солидарност со политичките затвореници и прогонетите за време и на ова финале од Копа Дел Реј.

Прочитај повеќе

Членството се зголемува, пристигнаа карнетите

Сите оние кои сакаат да станат Соси или да го продолжат своето членство од минатата сезона во единствената официјална пења на ФК Барселона во Македонија и сакаат да се придружат на нашата голема црвено-сина фамилија, можат да ги следат инструкциите во информативниот текст.

Прочитај повеќе

Бенефитите за секој член на Пења на ФК Барселона

Секој наш член ги добива сите бенефити кои ги имаат и останатите соси низ светот, од екслузивните попусти за сите патувања со Пењата, до ексклузивни индивидуални попусти при купување на влезници за Камп Ноу и за гостувањата.

Прочитај повеќе

Коментари и анализи во белешките преку нашите социјални мрежи

СЛЕДУВА

Зачленувањето, односно продолжувањето (обнова) на членство во ФК Барселона ќе важи преку целата година, заклучно со 31 декември 2024.
 
Сите оние што сакате да станете Соси или да го продолжите своето членство во единствената официјална пења на ФК Барселона во Македонија и воедно да се придружите на нашата светска и најголема црвено-сина фамилија, пишете ни на една од адресите на нашите официјални лица: 

ristevski_vladimir@yahoo.com
filevski@gmail.com

pbdemacedonia@gmail.com

или

контактирајте го нашето официјално лице во Македонија,
Владимир Ристевски (078/256 075 / телефон, ватсап, вибер)
кој ќе ве упати во побрза и поефтина административна варијанта при зачленување.
Членарината за една година изнесува 2000 или 1000 денари,
во зависност на административните такси на уплатата и возраста
(за деца до 10 годишна возраст, 1000 денари).
Уплата од странство, 30 евра.

 
Секој наш член (соси) ги ужива сите и исти привилегии кои ги имаат и останатите членови низ светот.
25% попуст за посета на Музејот. 
30-50% попуст во Шопинг центарот на Камп Ноу за време на двата Конгресни денови, а 5% попуст во останатите денови.
Ексклузивни попусти за сите патувања со Пењата.
Ексклузивни попусти при купување на влезници за Камп Ноу, како и за гостувањата во европските купови.
Бесплатен влез во деновите на Конгресот во сите области.
Учество на сите настани и состаноци.
Слободен влез за Барса Б, младите категории и женската екипа, со претходно приложување на карнетот на шалтерите за Влезници.
Бесплатен влез во „Палау Блауграна“ на Футбол Сала, Ролер-Хокеј и Ракомет.
Влезници за натпреварите од А++ категоријата, Ел Класико, Нокаут фазите во ЛШ, евентуални Финале ЛШ и Финале Копа.  
Дозволен влез во Тренинг Центарот „Џоан Гампер“ за време на викенди, како и на „Јохан Крујф„ стадионот, во одредените денови што ги одредува клубот.

НАШИ ВИДЕАПогледнете ја нашата галерија