social image

ВЕСТИ, НАСТАНИ И АНАЛИЗИ, СЀ НА ЕДНО МЕСТО

Кој стои зад сите Катарски инвестиции во Европскиот фудбал?

„Дали токму зад катарските инвестиции во Европа стојат Британско-Холандските две најголеми нафтени компании?“. (зад кои неофицијално сите знаат дека стојат Британското и Холандското кралско семејство)

Прочитај повеќе

Зошто треба „душекџии“, а не „јорганџии“?

Само во три земји од Балканот може сеуште да се сретне терминот „јорганџии“ кои во далечните 60-години од минатиот век го воспоставиле дел од „српските“ новинари што едноставно на „своја рака“ погрешно го превеле зборот „колчон“ што нема никаква врска со „јорган“-„едредон“

Прочитај повеќе

Како до соси карнет на ФК Барселона?

Сите оние кои сакаат да станат Соси или да го продолжат своето членство од минатата сезона во единствената официјална пења на ФК Барселона во Македонија и сакаат да се придружат на нашата голема црвено-сина фамилија, можат да ги следат инструкциите во информативниот текст.

Прочитај повеќе

Коментари и анализи во белешките преку нашите социјални мрежи

СЛЕДУВА

Зачленувањето, односно продолжувањето (обнова) на членство во ФК Барселона ќе важи преку целата година, заклучно со 31 декември 2024.
 
Сите оние што сакате да станете Соси или да го продолжите своето членство во единствената официјална пења на ФК Барселона во Македонија и воедно да се придружите на нашата светска и најголема црвено-сина фамилија, пишете ни на една од адресите на нашите официјални лица: 

ristevski_vladimir@yahoo.com
filevski@gmail.com

pbdemacedonia@gmail.com

или

контактирајте го нашето официјално лице во Македонија,
Владимир Ристевски (078/256 075 / телефон, ватсап, вибер)
кој ќе ве упати во побрза и поефтина административна варијанта при зачленување.
Членарината за една година изнесува 2000 или 1000 денари,
во зависност на административните такси на уплатата и возраста
(за деца до 10 годишна возраст, 1000 денари).
Уплата од странство, 30 евра.

 
Секој наш член (соси) ги ужива сите и исти привилегии кои ги имаат и останатите членови низ светот.
25% попуст за посета на Музејот. 
30-50% попуст во Шопинг центарот на Камп Ноу за време на двата Конгресни денови, а 5% попуст во останатите денови.
Ексклузивни попусти за сите патувања со Пењата.
Ексклузивни попусти при купување на влезници за Камп Ноу, како и за гостувањата во европските купови.
Бесплатен влез во деновите на Конгресот во сите области.
Учество на сите настани и состаноци.
Слободен влез за Барса Б, младите категории и женската екипа, со претходно приложување на карнетот на шалтерите за Влезници.
Бесплатен влез во „Палау Блауграна“ на Футбол Сала, Ролер-Хокеј и Ракомет.
Влезници за натпреварите од А++ категоријата, Ел Класико, Нокаут фазите во ЛШ, евентуални Финале ЛШ и Финале Копа.  
Дозволен влез во Тренинг Центарот „Џоан Гампер“ за време на викенди, како и на „Јохан Крујф„ стадионот, во одредените денови што ги одредува клубот.

НАШИ ВИДЕАПогледнете ја нашата галерија