АКТУЕЛНИ НАСТАНИ


Сите блог статии

Мај во Барселона!

Аранжманот е за Ел Класико на Камп Ноу, а ќе биде реализиран во мај 2018.

Прочитај повеќе

Заедно до нова победа на Ел Класико, овојпат во Прилеп

ЕЛ КЛАСИКО во Кафе „Лидо“ во Прилеп, на 23 декември од 12.30 часот.

Прочитај повеќе

Заедно на Џоан Гампер Куп 2017

Наскоро со повеќе детали за патување, учеството и натпреварот...

Прочитај повеќе