АКТУЕЛНИ НАСТАНИ


Блог статии од Настани

Мај во Барселона!

Аранжманот е за Ел Класико на Камп Ноу, а ќе биде реализиран во мај 2018.

Прочитај повеќе

Заедно на Џоан Гампер Куп 2017

Наскоро со повеќе детали за патување, учеството и натпреварот...

Прочитај повеќе