АКТУЕЛНИ НАСТАНИ


Блог статии што го содржат тагот Ел Класико

Мај во Барселона!

Аранжманот е за Ел Класико на Камп Ноу, а ќе биде реализиран во мај 2018.

Прочитај повеќе

Заедно до нова победа на Ел Класико, овојпат во Прилеп

ЕЛ КЛАСИКО во Кафе „Лидо“ во Прилеп, на 23 декември од 12.30 часот.

Прочитај повеќе