Заедно до нова победа на Ел Класико, овојпат во Прилеп

По сите досегашни организирани следења на Ел Класико во Скопје, Струмица, Битола, следното следење на најпопуларното дерби во светот, ќе биде во Прилеп.
ЕЛ КЛАСИКО овојпат ќе биде Кафе „Лидо“ во Прилеп, на 23 декември од 12.30 часот, во наша организација, единствената македонска пења во ФК Барселона.
Подароци ќе бидат доделени на гостите и најдобрите прогнозери.
Бидете со нас во Прилеп, во недела, на Ел Класико.
Заедно со Барса до победа!