Актуелно

Да го испратиме Камп Ноу како што доликува...

Во исчекување на најемотивниот момент со кој ќе ја затвориме оваа сезона во Барселона, ви нудиме можност која не би требало да ја пропуштите...
Дали сте подготвени заеднички да се поздравиме со Камп Ноу, на последниот натпревар против Мајорка, во мај?
Да се поздравиме и да го испратиме во вечноста, како нешто кое засекогаш ќе остане во нашите срца!
Камп Ноу, Спотифај Камп Ноу.
Тоа ќе биде последниот натпревар што ФК Барселона ќе го игра на овој стадион. Од следната година ќе продолжиме на Олимпискиот, додека трае реновирањето и подготовката за новиот сјај на Спотифај Камп Ноу.
Затоа, ако се` уште не сте испланирале, во следните две недели, заклучно со 26.03.2023, информирајте се кај официјалното лице на нашата пења во Македонија (го имате во информативниот текст за членствата) или на нашиот официјален мејл pbdemacedonia@gmail.com и резервирајте си билет за последниот натпревар сезонава, против Мајорка, во последниот викенд од мај.
(нашиот клуб обезбедува само билет + пакет подароци, официјални од клубот)
А веројатно токму на тој натпревар ќе ја прославиме и шампионската титула.
❤️💙

* важи само за нашите соси, оние кои ја имаат регулирано членарината за 2023 и за сите оние кои ќе станат нови членови оваа година

** билетот за првиот и вториот прстен, најблиску до теренот со пакетот подароци (клупски, официјални, во контекст на настанот) што ќе се подигаат само лично, на денот на натпреварот на Спотифај Камп Ноу, чини 175 евра. Бројката на билетите е ограничена.

Галерија