40-от Конгрес и Годишното Собрание, чекор кон нови успеси на клубот

Конгресот и Годишното Собрание на кои присуствуваше со свој делегат и единствената официјална пења за територијата на Македонија, помина во спектакуларна атмосфера со сите пропратни настани од 2-ри до 4-ти август годинава.
Се усвоија буџетите на клубот за минатогодишната сезона и се проектираше оној за следната сезона која стартува од петок, 16-ти август.
Во рамките на „Џоан Гампер Купот“ бевме присутни на натпреварот меѓу нашата нова екипа, зајакната со трите нови фудбалери против гостите од Лондон, Арсенал.
 

Галерија