АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Актуелно

Да го испратиме Камп Ноу како што доликува...

Во исчекување на најемотивниот момент со кој ќе се затвори оваа сезона во Барселона, единствената официјална македонска пења ви нуди можност која не би требало да се пропушти...Дали сте подготвени заеднички да се поздравиме со Камп Ноу, на последниот натпревар против Мајорка, во мај?

Прочитај повеќе

Денес е Сан Џорди, Свети Ѓорѓи, најголемиот празник во градот и клубот

Денес во Барселона се слави Свети Ѓорѓи (Сан Џорди).Честит нека е денов и не заборавете некому и вие денес да подарите книга.Bon dia de Saint Jordi a tots els amics català.Feliç Sant Jordi:-)

Прочитај повеќе

40-от Конгрес и Годишното Собрание, чекор кон нови успеси на клубот

Конгресот и Годишното Собрание на кои присуствуваше со свој делегат и единствената официјална пења за територијата на Македонија, помина во спектакуларна атмосфера со сите пропратни настани од 2-ри до 4-ти август годинава.

Прочитај повеќе