АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Минатата сезона со најголем прилив на финансии, во историјата на клубот!

По многу години задолжувања, минусни салда, Барса веќе застанува на „цврсти нозе“. Визијата на Бордот е дека до 2021 година приливот ќе биде 1 милијарда евра.

Прочитај повеќе

​Скандалот со влезниците за Ел Класико доби завршница, суспендирани 2823 соси!

Против сите тие 2823 соси е покрената постапка за суспендирање на нивното членство во клубот.

Прочитај повеќе

„Ел Класико“ кое ќе остане засекогаш во прекрасно сеќавање на нашите членови...

Затоа што ние не сме само Пења или Здружение на навивачи, ние сме Фамилија, ние сме Едно и Цело, ние сме Барса!

Прочитај повеќе