АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Уште едно Класико, кое можеа да го доживеат само нашите членови

...искуство кое се памети вечно и на кое се стекнуваат нови пријатели Барселонисти од сиот свет.Затоа и членувањето во нашата пења е нешто многу повеќе од обично навивање и симпатизирање на клупските бои. Тоа е фамилијарност, тоа е дружење, тоа е култура на живеење, во боите на Барса.

Прочитај повеќе

Минатата сезона со најголем прилив на финансии, во историјата на клубот!

По многу години задолжувања, минусни салда, Барса веќе застанува на „цврсти нозе“. Визијата на Бордот е дека до 2021 година приливот ќе биде 1 милијарда евра.

Прочитај повеќе

​Скандалот со влезниците за Ел Класико доби завршница, суспендирани 2823 соси!

Против сите тие 2823 соси е покрената постапка за суспендирање на нивното членство во клубот.

Прочитај повеќе