АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


БЛАУГРАНА МАНИФЕСТ, ФИНАЛЕ КОПА ДЕЛ РЕЈ

...денес пред финалниот натпревар против Севиља, Ви ја презентираме изјавата потпишана од ФК Барселона, разните ентитети на клубот и пењите кои имаат за цел да постигнат консензус во изразувањето на солидарност со политичките затвореници и прогонетите за време и на ова финале од Копа Дел Реј.

Прочитај повеќе

Членството се зголемува, пристигнаа карнетите

Сите оние кои сакаат да станат Соси или да го продолжат своето членство од минатата сезона во единствената официјална пења на ФК Барселона во Македонија и сакаат да се придружат на нашата голема црвено-сина фамилија, можат да ги следат инструкциите во информативниот текст.

Прочитај повеќе

Бенефитите за секој член на Пења на ФК Барселона

Секој наш член ги добива сите бенефити кои ги имаат и останатите соси низ светот, од екслузивните попусти за сите патувања со Пењата, до ексклузивни индивидуални попусти при купување на влезници за Камп Ноу и за гостувањата.

Прочитај повеќе