АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Да се каже дека за Барса „завршила ерата“ е целосно нон-сенс

Само незналец или човек кој не се разбира многу во фудбал, ќе помислиили ќе каже дека „ерата на Барса заврши“.Тоа го слушавме веќе неколку пати до сега, 2010-та, па 2012-та, па оваа година пак.И секогаш Барса се враќаше пак на тронот и во Лигата на Шампионите и во Ла Лига.

Прочитај повеќе

Зошто Нејмар би заминал од Барса?

Што содржи понудениот договор од ПСЖ кон Нејмар?

Прочитај повеќе

Новите карнети за 2017-та година пристигнуваат од 10 јули

Карнетите ќе бидат со важност до 31 декември 2017-та година со сите целосни бенефити, како и сите останати претходно добиени.

Прочитај повеќе