АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Иниеста продолжува...

Од поверливи наши извори во клубот блиски до Андрес, точно е само едно, дека можно е да не се продолжи договорот по 2018-та година, но само поради две работи.

Прочитај повеќе

Кога ќе стартува сезоната 2017/18 во Ла Лига?

Двојките „кој со кого“ ќе игра во новата сезона ќе бидат официјално објавени на 20-ти јули.

Прочитај повеќе

Барселонизмот во годините на режим, апсења, убиства, славје и шест Купа!

Оттука почнува историјата на денес еден од најголемите фудбалски брендови на планетата. За само неколку дена потоа е одигран и првиот официјален фудбалски натпревар против англичаните во Барселона.

Прочитај повеќе