АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Минатата сезона со најголем прилив на финансии, во историјата на клубот!

По многу години задолжувања, минусни салда, Барса веќе застанува на „цврсти нозе“. Визијата на Бордот е дека до 2021 година приливот ќе биде 1 милијарда евра.

Прочитај повеќе