АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


БЛАУГРАНА МАНИФЕСТ, ФИНАЛЕ КОПА ДЕЛ РЕЈ

...денес пред финалниот натпревар против Севиља, Ви ја презентираме изјавата потпишана од ФК Барселона, разните ентитети на клубот и пењите кои имаат за цел да постигнат консензус во изразувањето на солидарност со политичките затвореници и прогонетите за време и на ова финале од Копа Дел Реј.

Прочитај повеќе

Бенефитите за секој член на Пења на ФК Барселона

Секој наш член ги добива сите бенефити кои ги имаат и останатите соси низ светот, од екслузивните попусти за сите патувања со Пењата, до ексклузивни индивидуални попусти при купување на влезници за Камп Ноу и за гостувањата.

Прочитај повеќе

Да се каже дека за Барса „завршила ерата“ е целосно нон-сенс

Само незналец или човек кој не се разбира многу во фудбал, ќе помислиили ќе каже дека „ерата на Барса заврши“.Тоа го слушавме веќе неколку пати до сега, 2010-та, па 2012-та, па оваа година пак.И секогаш Барса се враќаше пак на тронот и во Лигата на Шампионите и во Ла Лига.

Прочитај повеќе