АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Кога ќе стартува сезоната 2017/18 во Ла Лига?

Двојките „кој со кого“ ќе игра во новата сезона ќе бидат официјално објавени на 20-ти јули.

Прочитај повеќе