АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Да се каже дека за Барса „завршила ерата“ е целосно нон-сенс

Само незналец или човек кој не се разбира многу во фудбал, ќе помислиили ќе каже дека „ерата на Барса заврши“.Тоа го слушавме веќе неколку пати до сега, 2010-та, па 2012-та, па оваа година пак.И секогаш Барса се враќаше пак на тронот и во Лигата на Шампионите и во Ла Лига.

Прочитај повеќе

Кога ќе стартува сезоната 2017/18 во Ла Лига?

Двојките „кој со кого“ ќе игра во новата сезона ќе бидат официјално објавени на 20-ти јули.

Прочитај повеќе