АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Актуелно

Да го испратиме Камп Ноу како што доликува...

Во исчекување на најемотивниот момент со кој ќе се затвори оваа сезона во Барселона, единствената официјална македонска пења ви нуди можност која не би требало да се пропушти...Дали сте подготвени заеднички да се поздравиме со Камп Ноу, на последниот натпревар против Мајорка, во мај?

Прочитај повеќе

„Ел Класико“ кое ќе остане засекогаш во прекрасно сеќавање на нашите членови...

Затоа што ние не сме само Пења или Здружение на навивачи, ние сме Фамилија, ние сме Едно и Цело, ние сме Барса!

Прочитај повеќе

Новите карнети за 2017-та година пристигнуваат од 10 јули

Карнетите ќе бидат со важност до 31 декември 2017-та година со сите целосни бенефити, како и сите останати претходно добиени.

Прочитај повеќе