АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Денес е Сан Џорди, Свети Ѓорѓи, најголемиот празник во градот и клубот

Денес во Барселона се слави Свети Ѓорѓи (Сан Џорди).Честит нека е денов и не заборавете некому и вие денес да подарите книга.Bon dia de Saint Jordi a tots els amics català.Feliç Sant Jordi:-)

Прочитај повеќе