АКТУЕЛНИ ВЕСТИ


Актуелно

Да го испратиме Камп Ноу како што доликува...

Во исчекување на најемотивниот момент со кој ќе се затвори оваа сезона во Барселона, единствената официјална македонска пења ви нуди можност која не би требало да се пропушти...Дали сте подготвени заеднички да се поздравиме со Камп Ноу, на последниот натпревар против Мајорка, во мај?

Прочитај повеќе